Дизайнерска баня от „Джесика”

Дизайнерска баня от „Джесика” – консултиране на клиенти

Дизайнерска баня от „Джесика” – вместо въведение

„Джесика” е най-точното място, което може да сбъдне Вашата мечта, а именно – да имате съвършената дизайнерска баня. Ние предлагаме на нашите клиенти екстериорни и интериорни подови и стенни настилки. „Джесика” ще се погрижи за Вашето цялостно обзавеждане.

Само при нас можете да намерите всичко за желаната от Вас дизайнерска баня – пълен комплект от различни продукти, важни за Вашата дизайнерска баня, които са съобразени с най-актуалните модни тенденции в Европа. „Джесика” е модерна, иновативна и постоянно развиваща се компания, която Ви гарантира най-добрата за Вас дизайнерска баня.

Ако имате нужда от дизайнерска баня – дизайнерска баня, в която ще се чувствате уютно и комфортно, „Джесика” е насреща! Наши партньори са изключително квалифицирани и опитни дизайнери и консултанти, които са готови да реализират Вашите идеи, свързани с онази дизайнерска баня, която винаги сте си представяли.

Екипът ни е изключително професионален и качествен – ние знаем колко важно е това днес, независимо дали предлагаш най-добрата в България дизайнерска баня или нещо съвсем различно, което не е свързано с дизайнерска баня.

Ние знаем колко е важен луксът, особено, когато става въпрос за дизайнерска баня. Луксът не значи само и единствено да можеш да си позволиш нещо скъпо. Луксът не значи само да имаш парични средства, а да и знаеш как точно да ги използваш – той е естетическа категория, и именно като такава трябва да бъде разглеждана във връзка с всяка една дизайнерска баня.

Луксът обаче, който предлага „Джесика” във връзка с исканата от Вас дизайнерска баня, не е за сметка на качеството на тази дизайнерска баня – ние съумяваме да съчетаваме двете неща и да намираме баланса. Защото знаем, че клиентът е най-важното нещо, а неговата дизайнерска баня – наш основен приоритет.

Дизайнерска баня от „Джесика” – промоции, разпродажби, магазин, блог

За Ваше услеснение и удобство, на сайта ни сме Ви дали възможност постоянно да проверявате нашите актуални промоции и разпродажби. Няма да се изненадаме, ако именно тук намерите най-подходящите продукти за Вашата дизайнерска баня –дизайнерска баня, която ще Ви гарантира наслада за окото и огромно удобство на най-добри цени.

Отново във Ваш интерес, ние сме обособили на нашия сайт и онлайн магазин – за да можете по възможно най-лесния и бърз начин да се сдобиете с най-подходящата за Вас дизайнерска баня.

В този магазин можете да намерите абсолютно всичко за Вашата дизайнерска баня, от което имате или ще имате нужда, включително и други продукти, свързани с мечтаното от Вас обзавеждане.

Ние предлагаме: структури за вграждане и тоалетни чинии; душ кабини, аксесоари, кухненски мивки; монтажни елементи, плочки, мебели; смесители, вани, санитария.

Даваме Ви възможност да филтрирате търсенето си по определени критерии, за да можете да намерите всичко онова, необходимо за Вашата дизайнерска баня или цялостното обзавеждане на дома Ви.

Все още не сме достатъчно убедителни? Вижте някои от проектите, които вече сме реализирали, и ще се убедите, че ние сме най-правилният избор за Вашата дизайнерска баня и обзавеждане.

Ако пък искате да получите допълнителна информация за нашите продукти, както и да прочете свежи идеи и предложения за най-хубавата дизайнерска баня и останалите неща, които предлагаме, можете по всяко време да посетите и нашия блог.

Дизайнерска баня от „Джесика” – услугите, които предлагаме във връзка с консултирането на клиенти

При нас можете да намерите огромно разнообразие от производители – както на продуктите, свързани с определена дизайнерска баня, така и на останалите възможности, които Ви предлагаме във връзка с обзавеждането на дома Ви.

С това обаче далеч не се изчерпват услугите на „Джесика”. Ние Ви предлагаме възможно най-качественото, уникално, оригинално и компетентно консултиране на клиенти, което можете да си представите, независимо дали си търсите дизайнерска баня или кухненска мивка, например.

Въпросното консултиране на клиенти, от което се възползват най-вече големите ни партньори като големите хотели, с които работим, има няколко предимства:

  • то осугирява лична връзка с клиента, което е много важно, за да може да разберем каква точно дизайнерска баня или друг тип обзавеждане иска той;
  • не струва абсолютно нищо;

Методиката ни на консултиране на клиентите, за да могат те да намерят най-добрата за тях дизайнерска баня, мивка, някакъв аксесоар или нещо друго от наличните ни продукти, се базира на няколко неща.

Като за начало се провежда предварителна консултация, онлайн или по телефон. На тази консултация клиентът получава обща информация за сложността и мащабите на проекта, бил той за дизайнерска баня или нещо друго.

Ако клиентът прояви интерес се уговаря среща с някой от нашите висококвалифицирани дизайнери и консултанти, на която се обсъждат визията на проекта, ценовия клас и крайните срокове на доставката.

Следва одобряване на проекта, съпътстван, разбира се, ако пожелаете, с фотореалистични визузалиции на Вашата мечтана дизайнерска баня. После се осъществява самата покупка и готово! Вече можете да се наслаждавате на Вашата луксозна и качествена дизайнерска баня, която дизайнерска баня ще Ви накара да се чувствате наистина специални.

Длъжни сме да направим едно уточнение – взимането на размери от адрес струва 50 лв, които не се приспадат от общата сума. Ако обаче направите поръчка на стойност над 2000 лв., цената от 100 лв. за проект се приспада.

Ние от „Джесика” правим и цели интериори (включително и по наш дизайн) на цена 20 евро на квадратен метър, което е стандартна сума за този вид услуга. Това обаче може да се случи само и единствено след предварителна консултация.

Искате да се сдобиете с най-прекрасната дизайнерска баня или друго обзавеждане за Вашия дом? Просто ни се доверете и ни позволете да Ви консултираме!

Дизайнерска баня от „Джесика” – заключение

Както вече споменахме, ние от „Джесика” сме най-подходящият избор за Вас, ако сте решили да имате най-чудесната дизайнерска баня или искате някакво друго обзавеждане за дома си.

Професионализмът и отношението, което ще получите от екипа ни при избора на Вашата дизайнерска баня, както и вярата в нашите клиенти, ни дават самочувстието да твърдим, че ние от „Джесика” можем да реализираме всички Ваши идеи за дизайнерска баня.

Единственото, което трябва да направите, за да се радвате на луксозна, качествена и функционална дизайнерска баня – дизайнерска баня, направена със стил, е да се свържете с нас.

Ние ще Ви консултираме, а след това ще сбъднем мечтите Ви.