Идеи за баня

Идеи за баня

Ремоделирането на банята със сигурност има голямо отражение върху цялостната визия на вашия дом. Едва ли има човек, който да не мечтае за стилна, комфортна и функционална баня, която всеки път да впечатлява не само гостите ви, но и вас и вашето семейство. Ние от Jessica сме събрали няколко идеи за бани за вас, които да отговорят не само на вашите изисквания, но и на семейния бюджет. Готови ли сте да ги разгледаме заедно?

Какво трябва да предвидите, преди да разглеждате идеи за баня?

Идеи за баня 1
Идеи за баня – подходящ избор

Със сигурност вече сте попадали на страхотни идеи за баня с много пространство, аксесоари и екстри, но не всеки дом разполага с толкова голямо помещение. За да изберете дизайн и идеи за баня, които визуално да уголемяват, а не да смаляват пространството е важно да решите какво точно искате задължително да присъства във вашата баня. Дали ваната е от изключително значение за вас или нямате толкова голяма нужда от нея. Дали искате вашият дизайн и идея за баня да има и тоалетна или тя ще бъде в отделно помещение. Опитайте се да изчистите поне основите на вашата идея за баня, за да можете лесно да откриете точно това, което търсите.

Идеи за баня от Jessica

Ние сме събрали част от нашите идеи за баня, но със сигурност не си мислете, че поставяме границите тук. Ние можем да ви помогнем в осъществяването на всяка ваша идея за баня, за да може да изглежда като снимка от списание за интериорен дизайн. Нашите професионалисти знаят тънкостите при изграждането и проектирането на всяка и ще ви предоставят ценни съвети и решения, за които никога не сте и подозирали.

Идеи за баня – български бани

Когато кажем български идеи за баня със сигурност нямаме предвид традиционни малки плочки и скупчване на много неща на едно място. Тук става въпрос за идеи за баня, реализирани изцяло с български продукти. Макар и често, когато чуем “българско” да не си представяме нещо истински елегантно и функционално, ние ще ви докажем противното. Нашите идеи за баня с български изделия комбинират стил и качество, като ви дават решения за цялото пространство, с което разполагате. Дизайните и идеи за баня на Jessica са проектирани така, че да дават максимален комфорт, без да се чувствате “натясно”. Идеите за бани с изцяло български продукти са разделени на три основни класа – икономична, среден клас и висок клас и ви дава свободата да изберете най-подходящите елементи за вашия проект, пространство и бюджет.

Идеи за баня – съвременна баня

Идеи за баня 2
Идеи за баня – удобен дизайн

Идеите за баня, които попадат в категорията “съвременни” се характеризират с изчистен, семпъл и удобен дизайн. Те създават елегантно пространство, което само по себе си се превръща в акцент на всеки дом. Този тип идеи за баня често комбинират елементи и аксесоари с чисти линии, остри ъгли и залагат на геометрични форми и шарки. Когато ви предлагаме съвременни идеи за баня, ние сме включили в дизайните си различни материали, като камък, дърво, гранит и неръждаема стомана. Съчетани по правилния начин, те създават хармония между природата и технологията, която едновременно се допълва, но и дава възможност на всеки отделен елемент да изпъкне сам по себе си.
Макар и дървото да не се приема като традиционен материал, който можем да открием в една идея за баня, той придава топлина и стил. Не трябва да се притеснявате от поражения по самата дървесина, защото всички изделия, предназначени за използване в банята, са защитени от влагата с подходящи материали и покрития.

Идеи за баня – детска баня

Идеите за бани за деца често включват много цветове и елементи, любими на нашите малчугани. Определено декорирането на детска баня е забавно и креативно. Идеите за баня за деца трябва да са приветливи и приканващи – все пак това е мястото, където те започват и завършват деня си. В нашите дизайни за баня за деца ние залагаме на пъстри цветове, добра организация на пространството и най-вече – правилната височина на всеки елемент, за да може да е удобно и достъпно за малчуганите.

Идеи за баня – класически дизайн

Идеи за баня 3
Идеи за баня – традиция и мода

За всички, които търсят идеи за баня, която никога няма да бъде демоде – изберете класическия дизайн. Традиционните идеи за баня са елегантни и може да се каже дори вечни и освен това са подходящи, както за малки, така и за големи пространства. Мислите, че класическите идеи за баня са старомодни? Постигането на традиционна и класическа визия със сигурност не означава, че тя ще изглежда като баня от преди 50 години. При класическите идеи за баня можете да създадете комбинация от традиционни елементи (като голямо огледало с дървена рамка или добре познатият дизайн вана) със съвременни аксесоари (като конзолни тоалетни; мивки за монтаж под плотове или такива с вградени плотове).

Може би сте забелязали, че в голяма част от нашите идеи за баня сме избрали душ кабини и паравани. И сигурно се питате – защо? Душ кабините и душ параваните предлагат решение за всеки размер и стил баня, като те са не само функционални или декоративни. Те ви дават свободата да поставите душа където пожелаете (и където ВиК инсталацията ви позволява, разбира се) без да се притеснявате, че след къпане цялото помещение ще бъде мокро и ще има нужда от почистване. Душ кабините и паравани са все по-застъпен елемент в съвременните, класически и детски бани и можете да ги откриете в много вариации. Така ще попаднете на точно това, което търсите и ще получите перфектната идея за баня, която само трябва да превърнете в реалност!

Идеите за баня са милиони, като единственото, което може да ви ограничи е вашето въображение. Дори и малките пространства могат да се преобразят до неузнаваемост и да ви предложат удобства, за които дори не сте подозирали! Ако вече имате идея за баня, нека ви помогнем да я осъществите! А ако още нямате такава, с удоволствие ще ви дадем от нашите!

 

Какво трябва да предвидите, преди да разглеждате идеи за баня?
Идеи за баня от Jessica
Идеи за баня – български бани
Идеи за баня – съвременна баня
Идеи за баня – детска баня
Идеи за баня – класически дизайн