С общ опит от над 20 години, нашите дизайнери са правилния избор за вашата бъдеща баня и кухня.

Ценоразпис:

Оглед и заснемане: 50лв

Визуализация на баня: 100лв

Бърза визуализация: 20лв

Проектиране на кухня: 50лв

Визуализация на кухня: 250лв

Проектиране и визуализация на интериор: По договаряне, от 30лв на кв. м.

При баня над 2000 лв, дизайн услугата се приспада от крайната сметка.

Дизайн за баня

Когато говорим за дизайни за баня, предложенията и решенията са толкова много, че единственото, което може да ви ограничи е вашето въображение. Сигурно ще си помислите „Е и големината на пространството е важна“ и това със сигурност е така, но можете да откриете хиляди идеи и дизайни за бани във всевъзможни размери – от няколко до десетки квадратни метри. Ние от Jessica можем да ви помогнем в изпълнението на всеки дизайн за баня, като при нас ще намерите висококачествени продукти и предложения от доказани производители. Днес, обаче, сме събрали някои от нашите любими дизайни за баня, която сега ще ви представим.

Съвременен дизайн за баня

Предимството на съвременния дизайн за баня, е че той ще се съчетае с вашия дом, независимо дали ще правите основен ремонт или козметични промени. Сигурно се чудите „Какво точно се включва в съвременния дизайн за баня?“. Това е въпрос, който със сигурност не предлага еднозначен отговор, като по темата дизайнерите сигурно биха могли да напишат стотици материали и книги. Съвременните дизайни за баня често включват използването на иновативни решения (като сензори за смесителите или умни тоалетни) и комбинират функционалност и удобство за цялото семейство.

Азиатски дизайн за баня

Макар и Азия да ни се струва много далечна дестинация, с малко помощ и избирането на правилните елементи можете с лекота да пресъздадете азиатското усещане във вашия дизайн за баня. Тази идея съчетава класическата визия с модерните технологии и иновации в областта. При този дизайн за баня се предпочитат земни материали, които често се свързват и с вярванията на дзен будизма. Ако искате да превърнете вашата баня в място за почивка, азиатската баня е точно за вас.

Industrial дизайн за баня

Този дизайн за баня е за всички, които не се страхуват да експериментират и харесват новите и интересни неща. Точно тези идеи набират все по-голяма популярност през последните години и дават пространство за креативност и фантазия. Основният елемент, около който се гради industrial дизайна за баня е използването на по-груби материали и остри ръбове и ъгли. За стените, например, традиционните плочки са заменени от цимент, боя, тухли или дърво. Този дизайн за баня ви дава свободата да комбинирате модерно и традиционно – например съвременна дизайнерска мивка със старинни мебели и шкафове.

Средиземноморски дизайн за баня

Средиземноморският дизайн за баня със сигурност ще ви напомни за традиционна баня, но ще ви даде и идея как може да я комбинирате със съвременна. Определено, средиземноморският дизайн за баня би изглеждал чудесно във всеки един дом. Той е повлиян от традиционните къщи в Италия, Испания и неокласическа Гърция. Средиземноморският дизайн за баня пресъздава отпускащата, удобна и непринудена обстановка, която ще откриете в много домове в тези държави. Основни елементи на този дизайн за баня са дървените пейки, шкафове и огледала, боядисани в цветовете, запазена марка на Средиземноморието: ръждиво оранжево, жълто и синьо. Ние познаваме добре различните дизайни за баня и можем да ви помогнем в изработката на вашата мечтана баня! Нашият екип от професионалисти и дизайнери ще ви помогне в това пътуване, ще създаде за вас мечтания проект за баня и той ще се превърне в реалност. Изберете Jessica, като място, в което да създадете вашия проект за баня, и където ще откриете всичко нужно за изпълнението му!

Дизайн